Meghívó - Tervezett program

A verseny május 20-án szombaton 9.45-kor egy rövid megnyitóval kezdődik és a tervek szerint 18.00-ig tart. A rendezvény nyitott és ingyenes. Az egyetem és a szervezők szeretettel várnak kicsiket nagyokat a Miskolci Egyetem díszaulájába.

Egy térkép a verseny helyszínéről és a fontosabb 'látnivalókról':


A verseny az '1' jelölésű épületben lesz. További segítség az egyetem weblapján.

A pályát péntek délután építjük fel. Ha nem ütközünk komolyabb technikai problémába szerintem 17/18.00 körül a csapatok birtokba is vehetik. Természetesen egész éjjel lehet tesztelni, programozni befejezni azt amit már hetek óta be kellett volna:). Péntek este svédasztalos hidegtál ami esetünkben a jól megszokott zsíroskenyér pirospaprikával és lilahagymával. A koffeinfüggőknek se lesznek elvonási tünetei hála a Miskolci Egyetem A-TEAM csapatának (akik a fő motorjai az idei versenynek is) és az ő tanszéki kávéfőzőjüknek.
Itt egy rövid lista az elmúlt 12 év tapasztalatai alapján ami a túléléshez kell (Bear Grylls ajánlásával):

- hálózsák, nem csapatonként hanem fejenként egy db.
- 10 | 20 | 30 méteres hosszabbító amennyi van és elosztót amennyiben a csapat szívesen használna elektromosságot
- valami kartont, védőlapot az asztalra, ha forrasztani is szeretne valaki
- a robotot amivel versenyezni akartok meg pár tartalék alkatrészt
- felfújható matrac azoknak akik nem szeretnének nagy vagy kiskifliben aludni, mivel tornaszivacs csak korlátozott számban lesz elérhető

Az elnyert díjakat az egyetem alapítványa utalja át a tavalyi tapasztalat alapján egy héten belül. Ehhez szükség lesz minden csapatból egyvalakinek az adószámára és bankszámlaszámára. Ezt a hivatalos papírt a helyszínen kell majd kitölteni. A versenyen mindenki oklevelet kap rajta az elért pontszámmal ami ugye egyenesen arányos a díjjal is.

Természetesen szombat este lazítós beszélgetős főzős (chillis bab) ottalvós értekezletet tartunk így mindenki kipihenten tud majd vasárnap reggel hazaindulni.

Találkozunk a helyszínen:
Judit, Marci, Pali, Attila és még sokan mások