Meghívó - Tervezett program

A verseny április 2-án szombaton 9.45-kor egy rövid megnyitóval kezdődik és a tervek szerint 18.00-ig tart. A rendezvény nyitott és ingyenes. Az egyetem és a szervezők szeretettel várnak kicsiket nagyokat az UFO-ba.

Egy térkép a verseny helyszínéről és a fontosabb 'látnivalókról':


A pályát péntek délután építjük fel. Ha nem ütközünk komolyabb technikai problémába szerintem 17/18.00 körül a csapatok birtokba is vehetik. Természetesen egész éjjel lehet tesztelni, programozni befejezni azt amit már hetek óta be kellett volna:). Péntek este svédasztalos hidegtál ami esetünkben a jól megszokott zsíroskenyér pirospaprikával és lilahagymával. A koffeinfüggőknek se lesznek elvonási tünetei hála a Miskolci Egyetem A-TEAM csapatának (akik a fő motorjai az idei versenynek) és az ő tanszéki kávéfőzőjüknek.
Itt egy rövid lista az elmúlt 11 év tapasztalatai alapján ami a túléléshez kell (Bear Grylls ajánlásával):

- hálózsák nem csapatonként hanem fejenként egy db.
- 10 | 20 | 30 méteres hosszabbító amennyi van és elosztót amennyiben a csapat szívesen használna elektromosságot
- valami kartont, védőlapot az asztalra, ha forrasztani is szeretne
- a robotot amivel versenyezni akartok meg pár tartalék alkatrészt

Nem szeretnék csalódást okozni, de az elnyert díjakat az egyetem alapítványa utalja át. Ehhez szükség lesz minden csapatból egyvalakinek az adószámára és bankszámlaszámára. Ezt a hivatalos papírt a helyszínen kell majd kitölteni. A versenyen mindenki oklevelet kap rajta az elért pontszámmal ami ugye egyenesen arányos a díjjal is.

Természetesen szombat este lazítós beszélgetős főzős (chillis bab) ottalvós értekezletet tartunk így mindenki kipihenten tud majd vasárnap reggel hazaindulni.

Találkozunk a helyszínen:
Judit, Marci, Pali, Attila és még sokan mások